Eyvah Eyvah

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Eyvah Eyvah, 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Eyvah Eyvah programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hüseyin, Çanakkale’nin Geyikli Beldesi’nde ninesi ve dedesiyle yaşayan bir delikanlıdır. Hayatını müzisyenlik yaparak kazanan Hüseyin’in iki büyük aşkı vardır: Biri klarneti, diğeri de sağlık ocağında görevli hemşire Müjgan. Müjgan’la ve müzikle hayatı mutlu mesut devam ederken, hiç beklemediği bir nedenle bir yolculuğa çıkması gerekir. Bu yolculuk, başta Hüseyin olmak üzere, etrafındaki bütün insanların hayatını değiştirecektir. Hatta İstanbul’da şarkıcılık yapan Firuzan’ın bile.

Eyvah Eyvah, Star TV'de yayınlanan ve 30 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 18:45'te başlayan Star Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Eyvah Eyvah programının yayını, 22:30'da yayınlanan Arkadaşım Hoşgeldin isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

30 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Eyvah Eyvah filmi yayını başlayacaktır.