Eyvah Eyvah 3

Star TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Eyvah Eyvah 3, 19 Eylül 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Eyvah Eyvah 3 programını saat 20:00'da Star TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Star TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Büyük aşkı Müjgan'la evlenen Geyiklili klarnetçi Hüseyin Badem için hayat zorlaşmıştır. Ailesine bakabilmek için her fırsatı değerlendirmekte, hatta geceleri yörenin izbe pavyonlarında bile klarnetini çalmaktadır. Can dostu, ablası Firuzan ise hayatına İstanbul’da devam etmektedir ve gün geçtikçe daha meşhur olmaktadır. Hüseyin için Firuzan artık televizyonda seyredebildiği ve özlediği eski tatlı bir hatıradır sanki. Ama ayrı şehirlerde ayrı hikayeler yaşayan bu insanların ortak bir yönü vardır. Bunu kendileri bilmeseler de feleğin çemberinden geçmek üzerelerdir.

Eyvah Eyvah 3, Star TV'de yayınlanan ve 19 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 19:00'da başlayan Çok Güzel Hareketler 2 isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Eyvah Eyvah 3 programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

19 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 20:00'da Star TV'de hangi program yayınlanacak?

Eyvah Eyvah 3 filmi yayını başlayacaktır.