Expedition With Steve Backshall

Bloomberg HT'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Expedition With Steve Backshall, 11 Şubat 2023 Cumartesi günü ekrana geliyor. Expedition With Steve Backshall programını saat 00:50'de Bloomberg HT'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Bloomberg HT kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dünya hala keşfedilmemiş yerleriyle insanoğlunu büyülemeye devam ediyor. Üç Bafta ödüllü Doğal Yaşam Uzmanı Steve Backshall BBC için hazırlanan bu belgeselde sizi kimsenin götüremeyeceği yerlere davet ediyor. Gün ışığı görmemiş mağaralar, fethedilmemiş zirveler ve vahşi yaşamın en bilinmedik halleriyle karşılaşacaksınız.

Expedition With Steve Backshall, Bloomberg HT'de yayınlanan ve 11 Şubat 2023 Cumartesi günü saat 00:05'te başlayan Grand Designs Australia isimli programdan sonra saat 00:50'de başlayacak.

Expedition With Steve Backshall programının yayını, 01:50'de yayınlanan The David Rubenstein Show isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

11 Şubat 2023 Cumartesi günü saat 00:50'de Bloomberg HT'de hangi program yayınlanacak?

Expedition With Steve Backshall yaşam programı yayını başlayacaktır.