Evlilik Hakkında Her Şey

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 23 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Evlilik Hakkında Her Şey programını saat 16:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Faruk’un ani ölümü herkesi derinden sarsmıştır. Faruk’un ölümünün ardından Cevher ailesini büyük bir sürpriz beklemektedir. Ortaya çıkan bir mektup Cevher ailesi için tüm dengeleri değiştirir. Faruk’un ölmeden önce, Deniz’in kardeşleriyle yakın olması için kurduğu plan, Nazan’ın müdahalesiyle alt üst olur. Nazan beklenmedik bir hamleyle Çolpan ve Erman’ı içinden çıkması güç bir durumla karşı karşıya bırakacaktır. Azra, Sergen’i hastalık sürecinde yalnız bırakmamak için boşanmayı ertelemeye karar verir. Diğer taraftan Yıldırım ise Sergen’in oyunun bozmaya kararlıdır…

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Evlilik Hakkında Her Şey, FOX'de yayınlanan ve 23 Ocak 2022 Pazar günü saat 13:00'te başlayan Kanunsuz Topraklar isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Evlilik Hakkında Her Şey programının yayını, 19:00'da yayınlanan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

23 Ocak 2022 Pazar günü saat 16:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yayını başlayacaktır.