Evlilik Hakkında Her Şey

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 27 Aralık 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Evlilik Hakkında Her Şey programını saat 15:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Melisa davasından sonra büroda yapılan kutlamaya gelen sürpriz ziyaretçiler, Azra’yı kariyerindeki en zor davalardan biriyle karşı karşıya bırakacaklardır. Güneş ve Yalın evlilik hazırlıklarına devam ederken birlikteliklerini onaylamayan Nursen ve Zafer, onları ayırmaya kararlıdırlar. Fakat yaptıkları plan hiç beklenmedik bir şekilde hayatlarının değişmesine sebep olur. Diğer yandan Sergen kayınpederi Faruk’un ölmek üzere olduğunu öğrenir. Bir yandan Faruk’un sırrını saklamak için uğraşıp, bir yandan da ona yardımcı olmaya çalışırken, Azra’ya yakalanır. Şimdi artık ikisi için de hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Evlilik Hakkında Her Şey, FOX'de yayınlanan ve 27 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 14:00'te başlayan Benden Söylemesi isimli programdan sonra saat 15:30'da başlayacak.

Evlilik Hakkında Her Şey programının yayını, 19:00'da yayınlanan Gülbin Tosun ile FOX Ana Haber Hafta Sonu isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

27 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 15:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yayını başlayacaktır.