Evlilik Hakkında Her Şey

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 17 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Evlilik Hakkında Her Şey programını saat 11:15'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Azra, yaşadığı travmatik geceyi atlatmaya çalışırken yeni gelen bir davayla işine yoğunlaşmak zorunda kalır. Evli insanların yasak ilişki yaşamak için kullandıkları “Saklı Oda” adlı bir internet sitesi siber saldırıya uğrar ve site kullanıcılarının isimleri ifşa olur. Azra tüm ülkeyi sarsan bu skandalın kendi hayatını da altüst edeceğinden habersizdir. Çolpan, Sanem ve Azra’nın öğrendiklerini Güneş’ten saklamak isterken kendini başka bir mecburiyetin içinde bulacaktır. Hatalarının su yüzüne çıkma olasılığı Sergen’i köşeye sıkıştırır. Bu esnada Sanem, ailesiyle ilgili öğrendiği yeni gerçeklerin ardından daha fazla sessiz kalamayacağına karar verir. Evlilik konusunda köşeye sıkışan Güneş ise kendisini bekleyen büyük felaketten habersizdir.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Evlilik Hakkında Her Şey, FOX'de yayınlanan ve 17 Ekim 2021 Pazar günü saat 08:30'da başlayan Çalar Saat Hafta Sonu isimli programdan sonra saat 11:15'te başlayacak.

Evlilik Hakkında Her Şey programının yayını, 13:45'te yayınlanan Yasak Elma isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

17 Ekim 2021 Pazar günü saat 11:15'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yayını başlayacaktır.