Evlilik Hakkında Her Şey

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 6 Ekim 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Evlilik Hakkında Her Şey programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Babalarıyla yüzleşen Azra, Sanem ve Güneş’in duyguları alt üst olmuştur. Hayatlarında kalmaya kararlı olan Faruk’u bir tehlike olarak gören Çolpan’ın ise tüm çabalarına rağmen geçmiş peşini bırakmayacaktır. Azra’nın tesadüfen karşılaştığı çaresiz bir anne kısa bir süre içinde hayatına hem umut hem keder getirecektir. İlk duruşmaya bir gün kala, Alpay’ın kendilerinden sakladığı bilgilerin peşine düşen Azra ve Songül’ü hem heyecanlı hem de gerilimli bir macera beklemektedir. Azra ve Sanem’in hayatlarını değiştirecek bazı gerçekler ise şans eseri şahit oldukları bir konuşmayla ortaya çıkar.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Evlilik Hakkında Her Şey, FOX'de yayınlanan ve 6 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 19:00'da başlayan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Evlilik Hakkında Her Şey programının yayını, 23:45'te yayınlanan Kanunsuz Topraklar isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

6 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Evlilik Hakkında Her Şey dizisi yayını başlayacaktır.