Ev Ödevi

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Ev Ödevi, 6 Eylül 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Ev Ödevi programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

İlkokul öğrencisi Fırat okulunda örnek olarak gösterilen çok başarılı bir öğrencidir. Tek hayali öğretmenlik olan küçük çocuğun önündeki en büyük engeli babasıdır. Kazancı yüksek olan bir oto kaporta dükkanına ortak olan Fırat’ın babası Zeki, oğlunun yanında çalışarak bu mesleği devam ettirmesini istemektedir. Annesinin her türlü karşı koymasına aldırmadan babası, Fırat’ı dükkanda çalışmaya başlatır. Yapı olarak narin bir çocuk olan Fırat kaporta dükkanında boyundan büyük işlerin altına girer. Fakat bu arada okumaktan da uzak durmamak için boş vakitlerinde kimseye görünmeden kitaplarını okur.

Ev Ödevi, Kanal 7'de yayınlanan ve 6 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 08:00'de başlayan Feride isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Ev Ödevi programının yayını, 12:00'de yayınlanan Bahar Kapıda isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

6 Eylül 2021 Pazartesi günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Ev Ödevi filmi yayını başlayacaktır.