Eşsiz Viking Kılıcı

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Eşsiz Viking Kılıcı, 28 Mayıs 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Eşsiz Viking Kılıcı programını saat 03:00'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Vikingler, tüm zamanların en ateşli savaşçıları olarak sayılsalarda, aralarından yalnızca birkaç seçkin kişi eşsiz silahı taşıyordu: Eşssiz Ulfberht kılıcı. Yüzyıllar boyunca Vikinglerin rakipleri tarafından bilinmeyen bir şekilde tasarlanan Ulfberht, bir sanat eserinin yanı sıra devrim niteliğinde bir ileri teknoloji aracı olarak kabul ediliyordu. Ancak bu eşsiz kılıcın tasarımı, yaratılışı ve kullanılışının arkasındaki sır yüzyıllarca saklı kaldı, şimdi bilim, arkeoloji, metalurji ve tarihsel çerçevede bu gizem çözülecek mi?

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Eşsiz Viking Kılıcı, National Geographic'de yayınlanan ve 28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 01:30'da başlayan Nazilerin Mega Yapıları isimli programdan sonra saat 03:00'te başlayacak.

Eşsiz Viking Kılıcı programının yayını, 03:45'te yayınlanan Kanunsuz Ada isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

28 Mayıs 2021 Cuma günü saat 03:00'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Eşsiz Viking Kılıcı yaşam programı yayını başlayacaktır.