Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen programı Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya, 23 Eylül 2022 Cuma günü ekrana geliyor. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programını saat 16:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sunuculuğunu ünlü Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin üstlendiği programda, konuklar, hayatlarında anlaşmazlık yaşadıkları kişilerle stüdyoda bir araya geliyor ve sıkıntılarına çare arıyor. Hayata dair tüm anlaşmazlıkların ve mağduriyetlerin işlendiği programda, birçok sorun masaya yatırılıyor. Stüdyoda 10 kişiden oluşan ve halk içinden seçilmiş jüri ise vakalarla ilgili düşüncelerini açıklıyor ve kimin haklı olduğu konusunda fikrini söylüyor.

Bu program canlı olarak yayınlanacaktır ve "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya, FOX'de yayınlanan ve 23 Eylül 2022 Cuma günü saat 13:00'te başlayan En Hamarat Benim isimli programdan sonra saat 16:00'da başlayacak.

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının yayını, 19:00'da yayınlanan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

23 Eylül 2022 Cuma günü saat 16:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı yayını başlayacaktır.