Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen programı Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya, 22 Eylül 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programını saat 03:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sunuculuğunu ünlü Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci'nin üstlendiği programda, konuklar, hayatlarında anlaşmazlık yaşadıkları kişilerle stüdyoda bir araya geliyor ve sıkıntılarına çare arıyor. Hayata dair tüm anlaşmazlıkların ve mağduriyetlerin işlendiği programda, birçok sorun masaya yatırılıyor. Stüdyoda 10 kişiden oluşan ve halk içinden seçilmiş jüri ise vakalarla ilgili düşüncelerini açıklıyor ve kimin haklı olduğu konusunda fikrini söylüyor.

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya, FOX'de yayınlanan ve 22 Eylül 2022 Perşembe günü saat 01:15'te başlayan Recep İvedik 4 isimli programdan sonra saat 03:30'da başlayacak.

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programının yayını, 06:00'da yayınlanan İnadına Aşk isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

22 Eylül 2022 Perşembe günü saat 03:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı yayını başlayacaktır.