Eşkıya

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Eşkıya, 5 Haziran 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Eşkıya programını saat 21:45'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Otuz beş yıl önce bir grup eşkiya, Cudi dağlarında jandarma tarafından yakalanır. Baran dışında, bu eşkiyaların hepsi ya hastalıktan ya da hesaplaşmalardan ötürü hayatını kaybeder. Yıllar sonra hapishaneden çıkan Baran köyüne döner. Doğduğu topraklar baraj suları altında kalmıştır. Geçmişin izlerini sürmeye başlayan Baran, yıllardır bilmediği bir gerçeği öğrenir. Hapse düşmesine en yakın arkadaşı Berfo'nun ihaneti neden olmuştur. Arkadaşı, Baran’nın çocukluk aşkı Keje’yi de alarak İstanbul’a kaçmıştır. Eşkiya, İstanbul'a gidip onu bulmaya karar verir. İstanbul'a giderken trende, Beyoğlu’nun arka sokaklarında büyümüş, pavyon, kumarhane ve uyuşturucu dünyasını yakından tanıyan Cumali adlı bir gençle tanışır. Cumali sayesinde, Tarlabaşı'nda bir otele yerleşen Baran, Berfo'nun izini sürmeye başlar. Ancak bu esnada Cumali’nin karıştığı karanlık dünyanın da ortasına düşmüştür.

Eşkıya, TRT 1'de yayınlanan ve 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 20:00'da başlayan Tozkoparan İskender isimli programdan sonra saat 21:45'te başlayacak.

Eşkıya programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 21:45'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Eşkıya filmi yayını başlayacaktır.