Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz programını saat 11:55'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Hızır Çakırbeyli, verdiği savaşta tek tek sevdiklerini kaybeder. Hızır Ali’nin Didem’le evlendiği gün saldırıya uğramasıyla şok yaşayan Çakırbeyli ailesi, Didem’in acı haberi ile yıkılır. Kızının ölüm haberiyle kendini kaybeden Haşmet Façalı ise saldırının arkasındaki isim olan Rıdvan’ın mekanını basar. Rıdvan’ın adamlarını tek tek indiren Haşmet Façalı, yediği kurşunlarla yere yığılır. Gelininin öldüğü gün dostu Haşmet Façalı’yı da kaybetmek istemeyen Hızır Çakırbeyli, elinden geleni yapar. Yaşanan onca karmaşanın arasında oğlundan gelen sevindirici haberle bir nebze de olsa içi rahatlayan Hızır Çakırbeyli, düşmanını yok etmek için kolları sıvar. Topyekûn savaşa hazır olan Çakırbeyli ailesi ve dostları, bu uğurda her şeyi yapmaya hazırdır. Hızır Çakırbeyli, hala hedef olan oğlu Hızır Ali’yi koruma görevini ise yeğeni Alpaslan Çakırbeyli’ye verir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, atv'de yayınlanan ve 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 10:00'da başlayan Malefiz isimli programdan sonra saat 11:55'te başlayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz programının yayını, 15:45'te yayınlanan Bozkır Arslanı Celaleddin isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

29 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 11:55'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayını başlayacaktır.