Eski Köye Yeni Adet

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Eski Köye Yeni Adet, 4 Ocak 2022 Salı günü ekrana geliyor. Eski Köye Yeni Adet programını saat 20:00'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

1990'ların sonunda köye bir sağlık ekibi gelir ve en az üç çocuğu olan tüm kadınlara doğum kontrolü için spiral takar. Sağlık ekibinin köyden ayrılmasıyla köyün erkekleri toplanıp kadınlara takılan cihazın ne olduğuna dair fikirler üretirken, birbirinden komik yanlış anlamalarla aletin bir mikrofon olduğuna kanaat getirirler. Bundan sonra devletin kulağının her an kendilerinde olduğunu ve dinlendiklerini zanneden erkekler, kadınların yanında politik hiçbir meseleden bahsetmemeye, onlara daha kibar davranmaya özen gösterir. Devletten takdir görmek ve sesini duyurabilmek için kadınlardaki mikrofona hazır ola geçerek 'Vatan Sana Canım Feda' diye bağırırlar. Bu yanlış anlama çözülene dek köyde her şey değişecektir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Eski Köye Yeni Adet, FOX'de yayınlanan ve 4 Ocak 2022 Salı günü saat 19:00'da başlayan Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Eski Köye Yeni Adet programının yayını, 22:15'te yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

4 Ocak 2022 Salı günü saat 20:00'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Eski Köye Yeni Adet filmi yayını başlayacaktır.