Erkek Güzeli Sefil Bilo

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Erkek Güzeli Sefil Bilo, 18 Mayıs 2021 Salı günü ekrana geliyor. Erkek Güzeli Sefil Bilo programını saat 22:00'de Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bilo, Ağa'nın emriyle babasını öldürmüş olan adamın kızı Cano'ya aşık olur. Fakat Ağa ve köylüler kanını temizlemesi için Bilo'yu zorlamaktadır. Bilo, vuramadan kan davalısı ölür. Ancak babasını onun vurduğunu düşünen Cano, intikam almak için Bilo'nun peşine düşer. Dağlara çıkıp eşkiya olmaya karar veren Bilo, yokluğundan faydalanıp sevdiğiyle düğün yapan Ağa'yı durdurmak için köye döner.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Erkek Güzeli Sefil Bilo, Show TV'de yayınlanan ve 18 Mayıs 2021 Salı günü saat 20:00'da başlayan Hababam Sınıfı Güle Güle isimli programdan sonra saat 22:00'de başlayacak.

Erkek Güzeli Sefil Bilo programının yayını, 23:30'da yayınlanan Romantik Komedi isimli film başlayana kadar devam edecek.

18 Mayıs 2021 Salı günü saat 22:00'de Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Erkek Güzeli Sefil Bilo filmi yayını başlayacaktır.