En Hamarat Benim

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı En Hamarat Benim, 13 Ocak 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. En Hamarat Benim programını saat 13:00'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi'nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini yapıyor, evler temizlendikten sonra ise mutfakta hünerlerini sergiliyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar ayrıca çay saati için de birbirinden nefis yiyecekler hazırlıyor, sofralar kuruyor. Haftanın finalinde ise en yüksek puanı alan yarışmacı, büyük ödülün sahibi oluyor.

Bu eğlence programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

En Hamarat Benim, FOX'de yayınlanan ve 13 Ocak 2022 Perşembe günü saat 11:00'de başlayan Çağla ile Yeni Bir Gün isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

En Hamarat Benim programının yayını, 16:45'te yayınlanan Fulya ile Umudun Olsun isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

13 Ocak 2022 Perşembe günü saat 13:00'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

En Hamarat Benim eğlence programı yayını başlayacaktır.