En Büyük Şaban

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi En Büyük Şaban, 9 Eylül 2021 Perşembe günü ekrana geliyor. En Büyük Şaban programını saat 02:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Memleketinden çıkıp İstanbul'a amcasının oğlunun yanına gelen Şaban'ın, otobüsten inmesiyle dolandırılması bir olur. Açıkgöz bir adam Boğaziçi Köprüsü'nü satarak onu dolandırır. Sonra Şaban adamı aramaya koyulurken kendini asmakta olan birini görür ve onu kurtarır. O saatten sonra can ciğer dost olurlar; fakat kurtardığı adamın bir sorunu vardır. İçkici olan bu adam ayılınca hiçbir şeyi hatırlamamaktadır. Şaban'la da hep sarhoş zamanlarında dost olan bu adam ayılınca hiçbir şey hatırlamaz. Şaban, o arada kör bir kıza aşık olur ve onu kurtarmak için çabalar.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

En Büyük Şaban, Show TV'de yayınlanan ve 9 Eylül 2021 Perşembe günü saat 00:15'te başlayan Düğüm Salonu isimli programdan sonra saat 02:15'te başlayacak.

En Büyük Şaban programının yayını, 03:45'te yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

9 Eylül 2021 Perşembe günü saat 02:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

En Büyük Şaban filmi yayını başlayacaktır.