Emirlikler'in Antik Tarihi

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Emirlikler'in Antik Tarihi, 27 Aralık 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Emirlikler'in Antik Tarihi programını saat 03:45'te National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dubai ve Abu Dhabi gibi dünyaca ünlü modern şehirleri ile bilinen ve Microsoft'tan sadece 4 yaş büyük bir ulus olan Arap Yarımadası’nda yükselen gökdelenlerinin arkasındaki tarihe bakıyoruz. Üç bölümden oluşan belgesel, güncel arkeolojik ve tarihi keşifler sayesinde bir zamanlar dünya tarihinin merkezinde yer alan önemli ölçüde gelişmiş medeniyetleri ortaya koyuyor.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Emirlikler'in Antik Tarihi, National Geographic'de yayınlanan ve 27 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 01:40'ta başlayan Havaalanı Güvenliği: First Class isimli programdan sonra saat 03:45'te başlayacak.

Emirlikler'in Antik Tarihi programının yayını, 06:00'da yayınlanan Nazilerin Mega Yapıları isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

27 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 03:45'te National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Emirlikler'in Antik Tarihi yaşam programı yayını başlayacaktır.