Emanet

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Emanet, 20 Eylül 2022 Salı günü ekrana geliyor. Emanet programını saat 19:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Seher’in vefatının ardından üç ay geçer. Seher’in ölümü kendisi de aslında hain bir tuzağın kurbanı olan Aziz’in üstüne kalır. Asıl azmettirici olan Topal ellerinde kardeşinin kanı ile aile imparatorluğunun başına geçerken, Yaman’ı da hapse attırmak için elinden geleni yapar fakat amacına ulaşamaz. Geçen üç ayın içinde, Yaman, Aziz’i öldürme suçuyla göz altına alınsa da işlenen suçtan aklanır. Seher’in ölümünden sonra Yusuf içine kapanır. Bir yandan ölen karısının yasını tutan Yaman diğer yandan da biricik yeğenini yeniden güldürmek ister. Fakat Yaman’ın bulduğu çözümler hiçbir işe yaramaz.

Emanet, Kanal 7'de yayınlanan ve 20 Eylül 2022 Salı günü saat 18:00'de başlayan Kanal 7 Haber Saati isimli programdan sonra saat 19:00'da başlayacak.

Emanet programının yayını, 21:15'te yayınlanan Sakarya Fırat isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

20 Eylül 2022 Salı günü saat 19:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Emanet dizisi yayını başlayacaktır.