Emanet

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Emanet, 8 Haziran 2021 Salı günü ekrana geliyor. Emanet programını saat 20:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

Emanet, Kanal 7'de yayınlanan ve 8 Haziran 2021 Salı günü saat 18:00'de başlayan Kanal 7 Haber Saati isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Emanet programının yayını, 21:15'te yayınlanan Sensiz Olmaz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

8 Haziran 2021 Salı günü saat 20:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Emanet dizisi yayını başlayacaktır.