Emanet Kız

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Emanet Kız, 13 Ocak 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Emanet Kız programını saat 23:30'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Karısı tarafından ihanete uğrayan İrfan, kızı Ayşe’yi evdeki hizmetçilere emanet ederek şehri terk eder. Küçük kızı kendi kızları gibi sahiplenen aile, yoksul halleriyle Ayşe’nin üniversite eğitimi almasını sağlarlar. Ayşe’nin üniversite arkadaşlarından Berk genç kızla okul bitince evlenmek niyetindedir. Berk’in birlikte yaşadığı eniştesi ise Ayşe’yi yıllar önce terk eden babası İrfan’dır. Zengin bir hayat yaşayan İrfan genç kızın Berk’le serveti için evlenmek istediğini düşünmektedir ve bu birlikteliğe karşı çıkmaktadır. Kader yıllar sonra baba kızı karşı karşıya getirmiştir. Fakat ne İrfan karşısına aldığı genç kızın kendi kızı olduğundan, ne de Ayşe kendisini hor gören adamın babası olduğundan habersizdir.

Emanet Kız, Kanal 7'de yayınlanan ve 13 Ocak 2022 Perşembe günü saat 21:15'te başlayan Baş Tacım isimli programdan sonra saat 23:30'da başlayacak.

Emanet Kız programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

13 Ocak 2022 Perşembe günü saat 23:30'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Emanet Kız filmi yayını başlayacaktır.