Elysium: Yeni Cennet

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Elysium: Yeni Cennet, 4 Ekim 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Elysium: Yeni Cennet programını saat 12:35'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

District 9 ile tanınan yönetmen Neill Blomkamp'ın yeni projesi yine uzak gelecekte, 2154 yılında geçiyor ve yine uzayla yakın temas halinde ilerliyor. Bu seferki görev ise çoktan çökmüş olan dünyayı ve beraberinde insanlığı daha temiz bir dünyaya taşımaktır. Tıpkı Prometheus'yi çağrıştırırcasına, Yunan mitolojisine göndermeler içeren Elysium'da, 2154 yılında dünyada hala varlığını sürdürebilen yegane iki sınıfın çatışması temel alınıyor. Elysium'un varsıl ve şanslı 'egemenleri', teknoloji alanında üst düzey bir gelişim gösteren gezegenlerinde lüks içerisinde yaşarken; 'çürümüş dünya'da geri kalan kalabalık insan topluluğu tedavi ihtiyaçları için bile Elysium'a ihtiyaç duymaktadır. Ancak iki gezegen arasında yapılan anlaşmalar gereğince Elysium'a girmeleri kesin suretle yasaktır. Ta ki Elysium'a gitmekten başka çaresi kalmayan Max isimli sıradan bir adam çıkana dek.

Elysium: Yeni Cennet, atv'de yayınlanan ve 4 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 11:45'te başlayan Dizi TV isimli programdan sonra saat 12:35'te başlayacak.

Elysium: Yeni Cennet programının yayını, 14:45'te yayınlanan Kardeşlerim isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

4 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 12:35'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Elysium: Yeni Cennet filmi yayını başlayacaktır.