Elkızı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Elkızı, 23 Ocak 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Elkızı programını saat 23:30'da FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Harun’la evlenmek asıl başlayacak olan kabusun en hafifidir Ezo için. Annesi için bu işkenceye katlanmayı göze alır ancak zor durumdadır. Bunu da ilk ve tek fark eden Ali olur. Bir şeylerin yolunda gitmediğini anlar Ali ama Ezo dışında ona bunu itiraf edecek kimse de yoktur. Diğer yandan Zeliha’nın ilaçlarını içmemesiyle beraber her şey yeniden başlar. Hatırlıyordur Zeliha ve kendisine bunları yapan Cavidan’a bedelini ödetecektir. En önemlisi ise kızlarına, Ezo’ya ve Seher’e kavuşacaktır. Ezo için ise umutlar tükenmişken hiç ummadığı birisi, Nermin ona yardım eder.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Elkızı, FOX'de yayınlanan ve 23 Ocak 2022 Pazar günü saat 20:00'da başlayan Maske Kimsin Sen? isimli programdan sonra saat 23:30'da başlayacak.

Elkızı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

23 Ocak 2022 Pazar günü saat 23:30'da FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Elkızı dizisi yayını başlayacaktır.