Elkızı

FOX'ta yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Elkızı, 8 Ocak 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Elkızı programını saat 22:45'te FOX'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece FOX kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Harun'un tehdidi karşısında annesinden ayrılmamak için, sevdiği adamı, Ali'yi nikah masasında bırakan Ezo'yu çok daha zorlu seçimler beklemektedir. Hayatından çıkıp gitmesi için bütün servetini teklif etmesine rağmen Harun Ezo'dan karısı olmasını ister. Harun yaşadıklarının faturasını Ezo başta olmak üzere, hayatındaki bütün kadınlara kesmiştir. Annesi dahil. Artık geminin kaptanı odur ve Nermin bile oğlu üzerindeki bütün hakimiyetini kaybetmiştir. Ezo, Harun'dan kurtulmak için çırpınırken, Ali Ezo'dan gerçeği öğrenmeye çalışmaktadır. Sevdiği kadının çıkmazlarından habersiz neler olduğunu anlamaya çalışırken, Harun uğruna terk edildiğine inandırıldığı noktada çok tehlikeli bir sınırda bulur kendisini.

Bu dizi, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Elkızı, FOX'de yayınlanan ve 8 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 20:00'da başlayan Maske Kimsin Sen? isimli programdan sonra saat 22:45'te başlayacak.

Elkızı programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

8 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 22:45'te FOX'ta hangi program yayınlanacak?

Elkızı dizisi yayını başlayacaktır.