Elindedir Bağlama

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Elindedir Bağlama, 5 Eylül 2022 Pazartesi günü ekrana geliyor. Elindedir Bağlama programını saat 12:00'de Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Köye zaman zaman gelip genç kızların falına bakan falcı kadın bir gün köyün ağasının kızı Kezban’ın da falına bakar. Falcı, Kezban’ın bir kısmetinin olduğunu, bu gencin bağlama çaldığını ve bir gün onu bir tehlikeden kurtaracağını söyler. Hayal kurmayı seven genç kız, falcının anlattıklarına inanır ve hayatını buna göre kurgulamaya başlar. Kezban bir gün dere kenarında çamaşır yıkarken bir yılan görür. Yılandan kaçarken köyün saf delikanlısı Kudret ile karşılaşır. Kudret’in eşeğinde bir bağlama asılı olduğunu görünce falcının söylediği kısmetinin Kudret olduğunu düşünür. Anne ve babasına falcının söylediği gibi Kudret ile evleneceğini söyler. Babası Tahir Ağa ise buna karşı çıkar.

Elindedir Bağlama, Kanal 7'de yayınlanan ve 5 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 10:00'da başlayan Aman Doktor isimli programdan sonra saat 12:00'de başlayacak.

Elindedir Bağlama programının yayını, 13:40'ta yayınlanan Sensiz Olmaz isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

5 Eylül 2022 Pazartesi günü saat 12:00'de Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Elindedir Bağlama filmi yayını başlayacaktır.