Elif Abla İle Afacanlar

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Elif Abla İle Afacanlar, 1 Eylül 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Elif Abla İle Afacanlar programını saat 10:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Yıllar önce eşini kaybeden Kenan, biri tekerlekli sandalyeye mahkum beş çocuğu ile yaşamaktadır. Bakıcılar tarafından büyütülen çocukların aşırı yaramazlıkları gelen her bakıcıyı canından bezdirerek kaçırmaktadır. Eve yeni gelen bakıcıları Elif de çocukların bu yaramazlıklarından nasibini bolca alır. Fakat kendisi de annesiz büyüyen Elif’in gönlü yine de çocukları bırakmaya elvermez ve her türlü yaramazlıklarına sabırla karşılık verir. Kenan ise Elif’in çocuklara olan ilgisinden ötürü çok memnun olur ve zamanla genç kıza karşı bir sevgi duymaya başlar. Elif de bu sevgiye karşılık vermek ister fakat tekerlekli sandalyede yaşayan Nurdan, babası ile Elif’in bu yakınlaşmalarından rahatsız olur. İki seven kalbin önündeki engel bu kez sevgiye aç kalmış küçük bir yürektir.

Elif Abla İle Afacanlar, Kanal 7'de yayınlanan ve 1 Eylül 2022 Perşembe günü saat 07:45'te başlayan Elif isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Elif Abla İle Afacanlar programının yayını, 12:00'de yayınlanan Beni Babama Götür isimli film başlayana kadar devam edecek.

1 Eylül 2022 Perşembe günü saat 10:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Elif Abla İle Afacanlar filmi yayını başlayacaktır.