Ekinoksun Peşinde

National Geographic'te yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Ekinoksun Peşinde, 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Ekinoksun Peşinde programını saat 08:10'da National Geographic'te izleyebilirsiniz.

Bu program sadece National Geographic kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Antik dönemde yaşayan insanlar, dünyanın dört bir yanından aynı günde güneşe uyum sağlamak için inşa ettikleri tapınak ve saraylardaki inanılmaz astronomi bilgilerinin sırlarını sakladılar. Belgesel, türümüzün güneşe olan tutkusunu, kıta ayırt etmeksizin binlerce yıl boyunca nasıl ortaya koyduğunu bizlere gösterecek.

Bu yaşam programı, "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Ekinoksun Peşinde, National Geographic'de yayınlanan ve 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 07:25'te başlayan Kaçakçıların Peşinde isimli programdan sonra saat 08:10'da başlayacak.

Ekinoksun Peşinde programının yayını, 08:55'te yayınlanan Mısır'ın Kayıp Hazinelerinin Peşinde isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

15 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 08:10'da National Geographic'te hangi program yayınlanacak?

Ekinoksun Peşinde yaşam programı yayını başlayacaktır.