Eden Bulur

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Eden Bulur, 14 Eylül 2021 Salı günü ekrana geliyor. Eden Bulur programını saat 09:00'da Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kayınvalidesinin eziyetlerine daha fazla dayanamayan Kerime, küçük kızını da yanına alarak evden ayrılmak zorunda kalır. Gelinini sonunda evden kaçırmayı başaran kayınvalide ise oğluna yeni bir gelin aramaya başlar. Aradan geçen zamanda Şevki annesinin baskılarının da etkisiyle eşi Kerime’yi boşamış ve yeni bir evlilik yapmıştır. Ne var ki yeni gelin Sanem ne kayınvalidenin ne de Şevki’nin umduğu gibi çıkmaz ve eve geldiği ilk günden itibaren hayatı ikisine de dar eder. Kayınvalidesinin varlığından rahatsız olan Sanem, onu evden kovar. Bir zamanlar eski gelinine yaptıklarının aynısını şimdi kendi yaşayan yaşlı kadın gerçeklerin geç de olsa farkına varır ve vicdan azabı duyar. Artık hayatta tek arzusu Kerime’yi bulup kendini affettirmektir.

Eden Bulur, Kanal 7'de yayınlanan ve 14 Eylül 2021 Salı günü saat 07:45'te başlayan Alageyik isimli programdan sonra saat 09:00'da başlayacak.

Eden Bulur programının yayını, 10:50'de yayınlanan Nermin’in Enfes Mutfağı isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

14 Eylül 2021 Salı günü saat 09:00'da Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Eden Bulur filmi yayını başlayacaktır.