Ebru & Murat Bu Sabah

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen haber programı Ebru & Murat Bu Sabah, 15 Eylül 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Ebru & Murat Bu Sabah programını saat 08:00'de Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Türkiye ve dünyadan haberler, güncel olaylar, gerçek hayat hikayeleri ‘Bu Sabah’ta izleyiciyle buluşuyor. SHOW Haber'in desteğiyle hazırlanan program, Ebru Akel ve Murat Güloğlu’nun yorumları ve sunumuyla hafta içi her sabah izleyiciyi dopdolu içeriğiyle karşılıyor.

Bu haber programı canlı olarak yayınlanacaktır ve "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Ebru & Murat Bu Sabah, Show TV'de yayınlanan ve 15 Eylül 2022 Perşembe günü saat 06:00'da başlayan Yeni Gelin isimli programdan sonra saat 08:00'de başlayacak.

Ebru & Murat Bu Sabah programının yayını, 10:00'da yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

15 Eylül 2022 Perşembe günü saat 08:00'de Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Ebru & Murat Bu Sabah haber programı yayını başlayacaktır.