Düzenbazlar Kulübü

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Düzenbazlar Kulübü, 27 Mart 2023 Pazartesi günü ekrana geliyor. Düzenbazlar Kulübü programını saat 23:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Borsada çalışan Joe Hunt ve eski okul arkadaşı Dean Karny, şehrin en varlıklı yatırımcılarından Ron Levin’in çılgın fikirleriyle BBC adlı bir saadet zinciri kurarlar. Ancak gerçekte kimin dolandırıldığı, kimin kime oyun oynadığı belli değildir. Şehrin jet sosyetesinden, devasa şirketlerden BBC’ye yatırım teklifleri yağmakta; insanlar emeklilik günleri ve çocuklarının eğitimi için yaptıkları birikimleri bu esrarengiz zincire teslim etmektedirler. Genç milyarderlerin dizginsiz hırsı ile şirketleri kısa sürede Los Angeles’ın yıldızı haline gelince, FBI’ın radarına girmeleri de çok sürmeyecektir.

Bu film, "13 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Düzenbazlar Kulübü, SinemaTV'de yayınlanan ve 27 Mart 2023 Pazartesi günü saat 21:30'da başlayan Manchester Unıted: Zafere Giden Yol isimli programdan sonra saat 23:15'te başlayacak.

Düzenbazlar Kulübü programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

27 Mart 2023 Pazartesi günü saat 23:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Düzenbazlar Kulübü filmi yayını başlayacaktır.