Düşman Kızı

Kanal 7'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Düşman Kızı, 13 Ocak 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Düşman Kızı programını saat 07:45'te Kanal 7'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Kanal 7 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Birbirine sevdalı iki genç. Biri ağa kızı diğeri ise sıradan bir genç. Ağa kızı Eşe’ye gönül veren Hüseyin, ağadan kızını ister ama ağa kızını vermeye yanaşmaz. İki sevdalı genç için tek çare uzak diyarlara kaçmaktır. Beyazıtoğlu zamanla olayı kabullenmiş gibi görünür. Kısa bir zaman sonra da kızını evinde ziyaret eder. Kızından da eşiyle birlikte iadeyi ziyaret ister. Ancak iki sevdalı yüreği korkunç bir tuzak beklemektedir. Başlarına gelecekten habersiz ağanın evine giren sevdalılar hain bir kurşuna hedef olurlar. Ağa hınç ve öfkeyle geçen zamanlardan sonra Hüseyin’i vurmuştur. Gönlüne ateş düşen Eşe’nin yapacağı bir tek şey kalmıştır.

Düşman Kızı, Kanal 7'de yayınlanan ve 13 Ocak 2022 Perşembe günü saat 06:30'da başlayan Kanal 7'de Sabah isimli programdan sonra saat 07:45'te başlayacak.

Düşman Kızı programının yayını, 09:00'da yayınlanan Unutamam Seni isimli film başlayana kadar devam edecek.

13 Ocak 2022 Perşembe günü saat 07:45'te Kanal 7'de hangi program yayınlanacak?

Düşman Kızı filmi yayını başlayacaktır.