Dünya: Yeni Bir Başlangıç

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Dünya: Yeni Bir Başlangıç, 24 Ekim 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Dünya: Yeni Bir Başlangıç programını saat 13:30'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bugünden tam 1000 yıl ileride tüm dünyanın bomboş olduğu bir gelecekte artık yaşam insanoğlu için başka gezegenlerdedir. Babası Cypher ile Kitai, çıktıkları bir yolculuk sırasında uzay gemileri bozulunca Dünya'ya mecburen inmek zorunda kalırlar. Yolculuk sırasında ağır şekilde yaralanan Cypher ve oğlu Kitai'yi terk edilmiş ve tuhaf yaratıklarla dolu Dünya'da tehlikeli bir mücadele beklemektedir.

Dünya: Yeni Bir Başlangıç, atv'de yayınlanan ve 24 Ekim 2021 Pazar günü saat 10:00'da başlayan Kalp Yarası isimli programdan sonra saat 13:30'da başlayacak.

Dünya: Yeni Bir Başlangıç programının yayını, 15:40'ta yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

24 Ekim 2021 Pazar günü saat 13:30'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Dünya: Yeni Bir Başlangıç filmi yayını başlayacaktır.