Dünya Hali

TRT 1'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Dünya Hali, 15 Eylül 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Dünya Hali programını saat 23:00'te TRT 1'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TRT 1 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Sinan, dedesinin değerleriyle büyümüş, dürüst, ahlaklı, vicdanlı bir gençtir. Ancak aradığı aşkı henüz bulamamıştır. Sinan’ın dedesi ölüm döşeğindeyken ona ilginç bir vasiyette bulunur. Vasiyete göre Sinan şu üç şarta uyan kızı bulup evlenmelidir: Erken kalksın, eskinin kıymetini bilsin, bir de bal porsuğuna benzesin yeter. Sinan dedesinin vasiyetini yerine getireyim derken kendisini komik bir maceranın içinde bulur. Bu macerada ona en yakın arkadaşı Azim, patronu Güven, ailesi, yakın çevresi ve dedesinin cami arkadaşları Burhan, Namık ve Talat amcalar eşlik edecektir.

Dünya Hali, TRT 1'de yayınlanan ve 15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 20:00'da başlayan Masumlar Apartmanı isimli programdan sonra saat 23:00'te başlayacak.

Dünya Hali programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

15 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 23:00'te TRT 1'de hangi program yayınlanacak?

Dünya Hali dizisi yayını başlayacaktır.