Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler, 22 Aralık 2021 Çarşamba günü ekrana geliyor. Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler programını saat 10:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dr. Ender Saraç, başarılı sunucu Esra Eron ile birlikte sağlıkla ilgili en doğru bilgileri ve en yeni gelişmeleri izleyicilere aktarıyor. Sağlıklı ve zinde bir yaşama dair her şeyi alanında uzman konuklarıyla birlikte konuşuluyor. Sağlık, zinde bir yaşam, aklınıza takılanlar, cevaplar, uzman konuklar, yenilikçi fikirler, doğru bilgi, pozitif enerji, şifalı bitkiler ve mucizevi kürler bu programda izleyicilerle buluşuyor.

Bu yaşam programı canlı olarak yayınlanacaktır ve "Genel izleyici kitlesine hitap eden" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler, Show TV'de yayınlanan ve 22 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 08:00'de başlayan Bu Sabah isimli programdan sonra saat 10:15'te başlayacak.

Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler programının yayını, 12:15'te yayınlanan Gelin Evi isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

22 Aralık 2021 Çarşamba günü saat 10:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Dr. Ender Saraç'la Sağlıklı Günler yaşam programı yayını başlayacaktır.