Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler, 6 Aralık 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler programını saat 10:15'te Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dr. Ender Saraç’la Sağlıklı Günler’de haftanın ilk günü, Dr. Ayça Kaya haftada 2 kg zayıflamanın ve sağlıklı kilo vermenin sırlarını paylaşacak. Diş Hekimi ve Psikiyatrist Prof. Dr. Sedat Küçükay ise diş sıkma stresten mi kaynaklanır, diş sıkma problemi için hangi tedaviler uygulanıyor, diş sıkma ve gıcırdartma dişlerde hasara yol açar mı sorularını yanıtlayacak.

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler, Show TV'de yayınlanan ve 6 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 08:00'de başlayan Bu Sabah isimli programdan sonra saat 10:15'te başlayacak.

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler programının yayını, 12:15'te yayınlanan Kuzey Yıldızı: İlk Aşk isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

6 Aralık 2021 Pazartesi günü saat 10:15'te Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler yaşam programı yayını başlayacaktır.