Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler, 21 Mayıs 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler programını saat 10:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler'de; Prof. Dr. Şansın Tüzün boyun kireçlenmesi hakkında bilgiler aktarırken, en sık görülen eklem ağrıları nelerdir, bu ağrılara karşı hangi önlemler alınmalıdır gibi soruları yanıtlayacak. Prof. Dr. Cengiz Pata ise mide ve bağırsak sağlığını tehdit eden beslenme alışkanlıklarını, beslenmede yapılan yanlışların hangi hastalıklara sebep olduğunu, sürekli açlık hissetmenin sebeplerini ve önüne geçmenin yollarını anlatacak.

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler, Show TV'de yayınlanan ve 21 Mayıs 2021 Cuma günü saat 08:30'da başlayan Ebru Akel'le Kadın İsterse isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler programının yayını, 11:45'te yayınlanan Bir Şansım Olsa isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

21 Mayıs 2021 Cuma günü saat 10:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler yaşam programı yayını başlayacaktır.