Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler

Show TV'de yayınlanan ekranların beğenilen yaşam programı Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler, 18 Mayıs 2021 Salı günü ekrana geliyor. Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler programını saat 10:00'da Show TV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece Show TV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bedensel, zihinsel, ruhsal her türlü rahatsızlığın sebeplerini ve neler yapmak gerektiğini alanında uzman meslektaşları ve konuklarıyla değerlendiren Dr. Ender Saraç, özellikle de pandemi sürecinde bağışıklığı kuvvetli tutmanın püf noktalarını izleyiciyle paylaşıyor. Evimizde kendi kendimize yapacağımız spordan, Şef Sinem Çapraz ile pişireceğimiz sağlıklı yemek tariflerine kadar sağlığa dair her şey 'Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler' programında.

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler, Show TV'de yayınlanan ve 18 Mayıs 2021 Salı günü saat 08:30'da başlayan Ebru Akel'le Kadın İsterse isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler programının yayını, 11:45'te yayınlanan Bir Şansım Olsa isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

18 Mayıs 2021 Salı günü saat 10:00'da Show TV'de hangi program yayınlanacak?

Dr. Ender Saraç ile Sağlıklı Günler yaşam programı yayını başlayacaktır.