Dolandırıcılık Sanatı

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Dolandırıcılık Sanatı, 27 Haziran 2021 Pazar günü ekrana geliyor. Dolandırıcılık Sanatı programını saat 04:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Motosiklet tutkunu ve gözü pek bir sanat hırsızı olan Crunch Calhoun, kardeşi Nicky ile birlikte profesyonel soygunlar gerçekleştirmektedir. Bu soygunların hedefi son derece yüksek fiyatlara sattıkları önemli sanat eserleridir. Crunch, bu işi bırakmadan önce, son bir soygun yapmaya karar verir; Nicky de bu teklifi kabul eder. Paha biçilemeyecek kadar değerli olan tarihi bir kitabı çalacaklardır ve plan üzerine çalışmaya başlarlar. Bir plan üzerine anlaşsalar da görev ilerledikçe, her biri kendi gizli hedef ve taktiklerine odaklanmaya başladığında işler çığırından çıkar.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Dolandırıcılık Sanatı, SinemaTV'de yayınlanan ve 27 Haziran 2021 Pazar günü saat 02:30'da başlayan Kayıt Altında (2016) isimli programdan sonra saat 04:15'te başlayacak.

Dolandırıcılık Sanatı programının yayını, 06:00'da yayınlanan Himalaya isimli film başlayana kadar devam edecek.

27 Haziran 2021 Pazar günü saat 04:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Dolandırıcılık Sanatı filmi yayını başlayacaktır.