Doğduğun Ev Kaderindir

TV8'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü ekrana geliyor. Doğduğun Ev Kaderindir programını saat 13:15'te TV8'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece TV8 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Zeynep, iki farklı hayatı ve ondan beklentileri bambaşka olan anneleri arasında sıkışıp kalmış, genç bir hukuk öğrencisidir. Bir taraftan öz annesinin fedakarlıkları altında ezilirken, diğer taraftan da öbür annesinin onun için kurduğu hayalleri sırtlanmaya çalışır. Mehdi ise önce ailesinin sonra mahallesindekilerin sorumluluğunu üstlenmiş, herkesin güvenle sırtını yasladığı, cesur, fedakâr ama bir o kadar da yalnız bir adamdır. Herkesin sevgisini böylesine kazanmışken, bir tek annesininkine layık olamaz. Annesi; oğlunu içine düştüğü karanlıktan kurtarmak için, bir an önce mahalleden biriyle evlendirmeye karar verir. Zeynep’in doğum gününde, erkek arkadaşı Faruk’tan aldığı evlenme teklifi; aslında onu adım adım Mehdi’ye yaklaştırmaktadır. Mehdi ve Zeynep yaralarını beraber iyileştirmeye çalışırlarken, birbirlerinin evi olma yolunda da mücadele edeceklerdir.

Doğduğun Ev Kaderindir, TV8'de yayınlanan ve 22 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 10:45'te başlayan Survivor Panorama isimli programdan sonra saat 13:15'te başlayacak.

Doğduğun Ev Kaderindir programının yayını, 15:15'te yayınlanan Kırmızı Oda isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

22 Mayıs 2021 Cumartesi günü saat 13:15'te TV8'de hangi program yayınlanacak?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi yayını başlayacaktır.