Dizi TV

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen eğlence programı Dizi TV, 11 Ekim 2021 Pazartesi günü ekrana geliyor. Dizi TV programını saat 11:45'te atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Dizi TV'de bu hafta: Kardeşlerim’in başarılı oyuncusu Ahu Yağtu ile oyunculuğun yanında, moda ve güzellik üzerine keyifli bir röportaj. Bir Zamanlar Çukurova’nın en yakışan çiftlerinden Gülten ve Çetin ikilisine hayat veren Selin Genç ve Aras Şenol “Partnerini ne kadar iyi tanıyorsun?” oyununu oynadı. Müge Anlı ile Tatlı Sert ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Destan dizisinin afişi yayınlandı. Başrollerinde Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin yer aldığı dizi yakında atv ekranında izleyiciyle buluşacak. Kalp Yarası’nın kadrosuna son bölümde sürpriz bir isim dahil oldu.

Dizi TV, atv'de yayınlanan ve 11 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 10:00'da başlayan Nihat Hatipoğlu ile Kuran ve Sünnet isimli programdan sonra saat 11:45'te başlayacak.

Dizi TV programının yayını, 12:35'te yayınlanan Kalp Yarası isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

11 Ekim 2021 Pazartesi günü saat 11:45'te atv'de hangi program yayınlanacak?

Dizi TV eğlence programı yayını başlayacaktır.