Diyet

360'ta yayınlanan ekranların beğenilen filmi Diyet, 31 Mart 2023 Cuma günü ekrana geliyor. Diyet programını saat 13:00'te 360'ta izleyebilirsiniz.

Bu program sadece 360 kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Köyden kente göç olgusunu, işçi sınıfının bilinçlenmesini, sendikal hakları için giriştikleri mücadeleyi çarpıcı dille anlatan bir Akad klasiği. Gurbette tutunmaya çalışan fabrika işçilerinin hayat mücadelesini anlatan Diyet, büyük bir drama tanıklık etmenizi sağlıyor. İki çocuğu ve babasıyla kentte geçinmeye çalışan dul bir kadın olan Hacer, İstanbul’un bütün zorluklarına karşın hayata tutunmaya çalışmaktadır. Hacer ve onunla aynı fabrikada çalışan Hasan, zamanla birbirlerine yakınlaşırlar. Ancak Hasan, aldığı geleneksel terbiye yüzünden ağa sözünden çıkmamaktadır. Bu nedenle bazı fabrika işçilerinin kurmaya çalıştığı sendikal örgütlenmeye karşı çıkmaktadır. İki insanın arasında gelişen sevgi ve bağlılık süreci, onların etrafında gerçekleşen bir hak arama mücadelesine de sahne olacaktır.

Diyet, 360'de yayınlanan ve 31 Mart 2023 Cuma günü saat 11:30'da başlayan Ben Bilirim isimli programdan sonra saat 13:00'te başlayacak.

Diyet programının yayını, 15:00'te yayınlanan Ömer Kokal ile Evvel Zaman isimli yaşam programı başlayana kadar devam edecek.

31 Mart 2023 Cuma günü saat 13:00'te 360'ta hangi program yayınlanacak?

Diyet filmi yayını başlayacaktır.