Diş Perisi

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Diş Perisi, 4 Haziran 2021 Cuma günü ekrana geliyor. Diş Perisi programını saat 23:15'te SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

1800'lerde küçük bir kasabada yaşayan Matilda Dixon, çocuklardan süt dişlerini alıp, karşılığında altın verdiği için Diş Perisi olarak anılmaktadır. Ancak ona giden iki çocuk, bir gece evlerine dönmeyince kasabalılar genç kadının yüzünü porselen bir maskeyle kapatıp, onu asarlar. Kasabalılar, kayıp çocuklar ertesi gün evlerine sağsalim dönünce de Matilda'nın cesedini gömüp, bu utançtan kurtulmaya karar verirler. Bir süre sonra Matilda'nın ruhu diş periliği görevini üstlenir ve kendini gören çocukları bir bir öldürüp, intikamını almaya başlar.

Diş Perisi, SinemaTV'de yayınlanan ve 4 Haziran 2021 Cuma günü saat 21:30'da başlayan Malefiz isimli programdan sonra saat 23:15'te başlayacak.

Diş Perisi programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

4 Haziran 2021 Cuma günü saat 23:15'te SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Diş Perisi filmi yayını başlayacaktır.