Diğer Kadın

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Diğer Kadın, 15 Ocak 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Diğer Kadın programını saat 03:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Bu sene En İyi Kadın Oyuncu dalında Oscar’ı kucaklayan Natalie Portman başrolde…Emilia Greenleaf’in (Natalie Portman) hayatı yokuş aşağı gitmektedir. Küçük kızının ölümünün acısını hâlâ atlatabilmiş değildir. Diğer yandan, avukat kocası Jack Woolf’un (Scott Cohen) ilk eşi Carolyn (Lisa Kudrow), Emilia’yı evliliğini yıkan kadın olarak görmekte ve ona karşı öfkesi her geçen gün büyümektedir. Emilia, bu zor zamanlarında üvey oğlu William (Charlie Tahan) ile iletişim kurmaya, evliliğini ve kendi hayatını düzene sokmaya çalışır.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Diğer Kadın, SinemaTV'de yayınlanan ve 15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 01:45'te başlayan Şeytanın Evi isimli programdan sonra saat 03:30'da başlayacak.

Diğer Kadın programının yayını, 05:30'da yayınlanan Automata isimli film başlayana kadar devam edecek.

15 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 03:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Diğer Kadın filmi yayını başlayacaktır.