Dev Avcısı

SinemaTV'de yayınlanan ekranların beğenilen filmi Dev Avcısı, 6 Ocak 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Dev Avcısı programını saat 17:30'da SinemaTV'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece SinemaTV kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Barbara Thorson için hayat hiç de kolay değildir. O, kendi dünyasından çok canavarların dünyasına ilgi duyar. Herkese karşı meydan okuyan, dobra ve yalnız bir genç kız olan Barbara, evde ablası Karen’a hayatı zindan eder. Onun giderek artan endişe verici tavırları okulun psikoloğu Molle’nin de dikkatinden kaçmaz. Norveç Warhammer oyununu yanından ayırmayan Barbara’nın tek amacı hem gerçek dünyadaki hem de hayal dünyasındaki canavarları öldürmektir. Hiçbir şeyden korkmayan genç kızın bu arzusu bir süre sonra takıntı haline gelir.

Bu film, "7 yaş ve üzerindeki izleyiciler için uygun olan" bir program olarak olarak işaretlenmiştir.

Dev Avcısı, SinemaTV'de yayınlanan ve 6 Ocak 2022 Perşembe günü saat 15:30'da başlayan Her Şeyi Bilen Adam isimli programdan sonra saat 17:30'da başlayacak.

Dev Avcısı programının yayını, 19:30'da yayınlanan Acelesi Olan Adam isimli film başlayana kadar devam edecek.

6 Ocak 2022 Perşembe günü saat 17:30'da SinemaTV'de hangi program yayınlanacak?

Dev Avcısı filmi yayını başlayacaktır.