Destan

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Destan, 15 Eylül 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Destan programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Çin, Gök Saray’ı işgal eder ve bütün Türk Obaları’nı yakıp yıkar. En karanlık gecelerinde baba olacağını öğrenen Batuga; evladı ve halkı için güneş doğsun, gök aydınlansın diye kendini feda eder. Çin İmparatoru’nu öldürmek isterken kandaşı ve savaşçıları ile birlikte esir edilir. Şimdi Akkız, karnında bebeği ile yalnız kalmıştır ama Akkız pes etmez. Korkularını yüreğinden atıp gücünü bir zırh gibi üstüne giyinir; ona inananlar için ona ihtiyacı olanlar için sevdikleri ve yurdu için gücüne güç katar, kırk kadından bir ordu kurar. Çünkü o, dağı damarında göğü karnında taşıyan Akkız’dır ve destanı son değil başlangıçtır.

Destan, atv'de yayınlanan ve 15 Eylül 2022 Perşembe günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Destan programının yayını, 23:20'de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

15 Eylül 2022 Perşembe günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Destan dizisi yayını başlayacaktır.