Destan

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Destan, 7 Temmuz 2022 Perşembe günü ekrana geliyor. Destan programını saat 10:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Akkız sayesinde tahtını geri kazanan Alpagu Han, aynı gün Akkız’ın Pençe olduğunu anlar. Bu gerçek, Alpagu’yu çılgına çevirir. Batuga’nın Kırçiçek’le evlenmeyi kabul etmesiyle sarsılan Akkız, Alpagu Han’ın amansız öfkesiyle karşılaşır ve planlarını engellediği Çolpan Han tarafından da Dağ’dan sürülür. Batuga ise sırrını öğrenen Kırçiçek’in gerçeği açıklama tehdidiyle karşı karşıyadır. İki hanın düşmanlığıyla ve Kırçiçek’in tehdidiyle iyice sıkışan Akkız ve Batuga’nın ölüm karşısında bir çare bulmak için sadece bir günleri vardır. İkisi birbirlerine kenetlenirler ve o çareyi aramaya giderler. Geleceklerine çare aradıkları yerde, önlerine geçmişin düşmanları çıkacaktır! Hem de hiç beklemedikleri düşmanlar.

Destan, atv'de yayınlanan ve 7 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 08:00'de başlayan Kahvaltı Haberleri isimli programdan sonra saat 10:00'da başlayacak.

Destan programının yayını, 13:00'te yayınlanan Gün Ortası isimli haber programı başlayana kadar devam edecek.

7 Temmuz 2022 Perşembe günü saat 10:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Destan dizisi yayını başlayacaktır.