Destan

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Destan, 19 Haziran 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Destan programını saat 03:10'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Esrigün Kam tarafından bellerine kuşak bağlanarak birbirine müjdelenen Akkız ve Batuga, saraydaki çepir illeti yüzünden bu mutlu haberi bir süre gizlemişlerdi. Alpagu Han ve Teginlerin iyileşmesinin ardından ise Ulu Kam Arçuray, bu haberi Gök Saray’a duyurarak müjdeyi aşikar etmişti. Müjde, Alpagu Han ve saray tarafından heyecanla karşılanmıştı. Ancak aşıklar, Türk toprakları İtbarakların işgali altındayken düğün toyu kuramayacaklarını söylemişti. Destansı aşkın iki kahramanı olan Akkız ve Batuga için İtbaraklara karşı kazanılan zaferin ardından düğün toyu kurulur. Ateş çemberinde aşklarını yaşayan Akkız ve Batuga’yı düğün toyundan sonra neler beklemektedir?

Destan, atv'de yayınlanan ve 19 Haziran 2022 Pazar günü saat 00:45'te başlayan Golden Slumber isimli programdan sonra saat 03:10'da başlayacak.

Destan programının yayını, 05:40'ta yayınlanan Kuruluş Osman isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

19 Haziran 2022 Pazar günü saat 03:10'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Destan dizisi yayını başlayacaktır.