Destan

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Destan, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü ekrana geliyor. Destan programını saat 00:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Ulu Kam Arçuray, çepir ile zehirlenen Alpagu Han, Temur ve Kaya’yı iyileştirmek için elinden ne geliyorsa yapmaktadır. Ama reçine olmadan iyileşmeleri mümkün değildir. Evlatlarıyla veda konuşması yapan Alpagu Han ve Teginler bu durumdan nasıl kurtulacaklar? Obar’ın çepir ile zehirlediği Alpagu ve Teginler ölüm döşeğinde gözleri kapanmak üzeredir. Akkız ve Batuga panzehir olan reçineyi yetiştirmek için dörtnala Gök Saray’a doğru at sürerken tacın parçalandığını öğrenmiş olan Obar ve İtbaraklar ile karşılaşmıştı. At üstünde karşı karşıya gelen Batuga ve Akkız’ın intikam yemini etmiş olan Obar’la bu seferki düelloları nasıl sonuçlanacak? Akkız ve Batuga’nın hayatlarını tehlikeye atmakla, reçineyi Gök Saray’a yetiştirmek arasında yapacakları seçim ne olacak?

Destan, atv'de 11 Haziran 2022 Cumartesi günü yayınlanan ilk program olarak saat 00:20'de başlayacak.

Destan programının yayını, 03:20'de yayınlanan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane isimli eğlence programı başlayana kadar devam edecek.

11 Haziran 2022 Cumartesi günü saat 00:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Destan dizisi yayını başlayacaktır.