Destan

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Destan, 29 Mayıs 2022 Pazar günü ekrana geliyor. Destan programını saat 03:20'de atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

Kam Arçuray’ın tedavileri sonunda ellerini oynatmaya başlayan Batuga, daha sonra gözlerini açarak yeni bir başlangıca uyanmıştır. Batuga’nın yeni hayatı eskisinden ne kadar farklı olacak? Adeta yeniden doğan Batuga, Gök Hanlığı’nı kurtarmak için İtbaraklarla savaşacağına ant içerken bu yolda onun yoldaşı Akkız olacaktır. Oğuz Han döneminden sonra ilk kez büyük bir savaşta karşı karşıya gelen, Gök Hanlığı ile İtbaraklar arasındaki savaşın galibi kim olacak? Daha çocukluk yıllarından beri birbirlerine karşı hisler besleyen Batuga ve Akkız, yaşadıkları onca sıkıntıdan sonra ilk kez birlikte mutlu olmaya bu kadar yaklaşmışlardır. Batuga’nın aşkını itiraf etmesi ile mutluluk sarhoşu olan Çift Başlı Kurt ve Pençesini nasıl bir tehlike beklemektedir?

Destan, atv'de yayınlanan ve 29 Mayıs 2022 Pazar günü saat 00:20'de başlayan Yalnız Kurt isimli programdan sonra saat 03:20'de başlayacak.

Destan programının yayını, 06:00'da yayınlanan Kuruluş Osman isimli dizi başlayana kadar devam edecek.

29 Mayıs 2022 Pazar günü saat 03:20'de atv'de hangi program yayınlanacak?

Destan dizisi yayını başlayacaktır.