Destan

atv'de yayınlanan ekranların beğenilen dizisi Destan, 17 Mayıs 2022 Salı günü ekrana geliyor. Destan programını saat 20:00'da atv'de izleyebilirsiniz.

Bu program sadece atv kanalının yayın platformları üzerinden izlenilebilir. Sitemizde herhangi bir kanal veya program yayını paylaşılmamaktadır.

8. yüzyılda, Orta Asya’da, İslam’ın henüz kucaklamadığı topraklarda vahşi bir çağ hüküm sürmektedir. Çin sivri dişlerini Türk budununa doğrultmuştur; Rus Varegler, Moğollar, Sogdlar ve Persler tuzakta beklemektedir. Yetmezmiş gibi, aynı kana atam diyen Türk boyları birbirine düşmüştür. İkisi de Türk olan Gök Hanlığı ile Dağ Hanlığı arasında ise çok büyük bir düşmanlık vardır. Bu siyasi şartlarda, Gök Hanlığı’nın ulu kağanı Alpagu Han, başkaldırmasından kuşkulandığı kardeşi Balamir Yabgu’nun kızını, çolak ve topal oğlu Batuga’ya gelin almaya karar verir. Ailesini toplayıp kız istemek üzere Batı Gök Kağanlığı’na doğru yola çıkar. Yolda onları çok büyük bir tehlike beklemektedir: Çocukluğundan beri intikam ateşi ile yanan Dağ savaşçısı Akkız!.

Destan, atv'de yayınlanan ve 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 19:00'da başlayan ATV Ana Haber isimli programdan sonra saat 20:00'da başlayacak.

Destan programının yayını, gece yarısına kadar devam edecek.

17 Mayıs 2022 Salı günü saat 20:00'da atv'de hangi program yayınlanacak?

Destan dizisi yayını başlayacaktır.